OM OSS

En presentation av oss inom STAGE EVENT GROUP Vårt vinnande nätverk när det gäller 360 - leverans av scen- teknik för event,mässa, konferens ,konsert eller fest.

Roger Hammarström

Roger Hammarström

Techn. Manager and Owner

Sound and Lightdesign

Tel Direct   +46 735 301130

roger@stageevent.se

WHEYAB

Megasound -Stage Event Group är det nya namnet på en grupp företag i samarbete som alla leds av Roger Hammarström. Erkänd multitekniker, live- ljudexpert och ljusdesigner när det gäller show och scenproduktioner. Roger har jobbat som tekniker med såväl den svenska artisteliten som kungligheter och några internationella artister - allt  sedan1986


Megasound AB ägs av WHETAB  

I gruppen ingår även artistportalen Showgruppen.se.  som drivs tillsammans med Janne Börjeson.


Styrkan med Stage Event Group är erfarenheten och nätverket och samarbetet med alla duktiga partners och leverantörer som vuxit fram under 35 års skapande av event och konserter, teater, turnéer.

Många tillsammans gör även det omöjliga möjligt!


Stage Event Group är inte en stor eventbyrå utan en stark partner till andra eventföretag. Eller som leverantör  till de företag som t ex har en egen eventavdelning och kunder som vill ha personlig experthjälp med innehåll,underhållning, teknik och regi

Välkommen till oss!

Cattis Olsén

Ett event eller en konferens är en komplex uppgift att genomföra. Vår erfarenhet säger oss att det är viktigt att tillställningen talar till besökarnas känslor och att de får en stark upplevelse av här och nu.

Det är den reaktionen hos besökarna eller gästerna som avgör om eventet är lyckat eller inte.

För att utveckla, förstärka och kvalitetssäkra resultatet har vi tagit in ytterligare en kompetens; Cattis Olsén, som b.la är eventregissör. Hon har lång erfarenhet av att leda komplicerade och komplexa processer, och med sin bakgrund som teaterregissör sätter hon även en konstnärlig prägel på resultatet. Hon har också som coach expertkompetens på att ställa smarta och utvecklande frågor som ramar in och fångar upp behoven hos våra kunder. Läs mer om Cattis Olsén och hur hon hjälpa ert företag på hennes egna hemsida. (klicka nedan)


marinda.se

Cattis Olsén

Digital Event Coach 

Tel Direct  +46 763 573302

cattis@stageevent.se

Janne Börjeson

Janne Börjesson

Events  and Artists Manager

Showgruppen.se

Tel Direct  +46 705 88 11 00

janne@showgruppen.se

Showgruppen startades 2007 av Janne Börjeson och Roger Hammarström.

Janne har under ca 25 år jobbat som Event Manager och producerat konferens, fest och bokat artister.


Tillsammans har de en mycket stor erfarenhet av att se till kundens bästa i alla situationer.

Showgruppen.se står för professionell underhållning . Efterfrågan på bra och kul underhållning har växt och vi kan erbjuda våra kunder shower och artister med lång erfarenhet från hotell i Europa och Dubai, Wallmans Salonger, Melodifestivalen och TV-produktioner.

Artisterna hittar du annars bl.a. som kör bakom några av våra mest kära artister s

Våra Showgrupper och artister reser över hela Sverige likväl som över Europa och underhåller på alla typer av evenemang. Allt från stora företagsfester till mindre privata tillställningar. Vi bokar även Sveriges mer kända artister när vi vill toppa våra arrangemang.

Skicka ett mail eller ring oss direkt så hjälper vi dig med dina önskemål.

Vi kan leverera färdigpaketerade shower med ljud & ljus & scen över hela Sverige, Norden och Europa.

Välkommen med din förfrågan!